Vorsttoestand BankLangetermijn IDR ‘A’; Lange termijndeposito

Fitch om ratings voor Cullen in te trekken

(De volgende verklaring werd vrijgegeven door het ratingbureau) NEW YORK, 20 november (Fitch) Fitch moncler jassen heren Ratings is van plan om de ratings op Cullen / moncler jassen heren sale Frost Bankers, Inc., Frost State Bank en Cullen moncler dames / Frost Capital Trust II op of rond 21 december in te trekken, 2014, om zakelijke redenen. Fitch beoordeelt momenteel moncler jas sale Cullen / Frost Bankers, Inc., Frost moncler jassen State Bank en Cullen / Frost Capital Trust II als volgt: Cullen / Frost Bankers, Inc.Langere Term IDR ‘A’; Korte termijn IDR ‘F1’; moncler outlet sale Viability Rating 2018 moncler ‘a’ ; Voorkeursvoorraad ‘BB ‘ Achtergestelde noten ‘A’; Steunvloer moncler jas dames sale ‘NF’ Ondersteuning ‘5’. Vorsttoestand BankLangetermijn IDR ‘A’; Lange termijndeposito ‘A ‘; Korte termijn IDR ‘F1’; Korte termijndeposito ‘F1’; Viability Rating ‘a’; Support Floor ‘NF’ Support ‘5’. Cullen / Frost Capital Trust IITrust Preferred Stock ‘BBB’. De rating-vooruitzichten zijn stabiel. Fitch behoudt zich het recht voor om naar eigen goeddunken op elk gewenst moment zijn rating in te trekken of te behouden om welke reden dan ook die het voldoende acht. Fitch gelooft dat beleggers profiteren van een verhoogde rating dekking door Fitch en biedt ongeveer 30 dagen ‘kennisgeving aan de markt over de intrekking van Cullen / Frost Bankers, Inc ratings als een moncler heren gunst aan beleggers.’ Fitch’s laatste rating actie vond plaats op 5 februari., 2014. Contactpersoon: Daniel P. Whalen Senior Director 1 moncler jassen 312 368 2067 moncler sale Fitch Ratings, Inc. 70 W. ALLE FITCH KREDIETCORRECTIES ZIJN ONDERHEVIG AAN BEPAALDE moncler jassen dames sale BEPERKINGEN EN DISCLAIMERS. LEES DEZE BEPERKINGEN EN DISCLAIMERS DOOR DEZE LINK TE VOLGEN: hier. GEPUBLICEERDE BEOORDELINGEN, CRITERIA EN METHODIEKEN ZIJN TE ALLEN TIJDE BESCHIKBAAR VAN DEZE SITE. FUTCH GEDRAGSCODE, GEHEIMHOUDING, moncler outlet BELANGENCONFLICT, moncler uitverkoop FILIAALBRANDWERK, NALEVING moncler jassen outlet EN jassenmoncler ANDERE RELEVANTE BELEIDSVOORWAARDEN EN PROCEDURES ZIJN OOK BESCHIKBAAR VANAF HET GEDRAG moncler jas dames ‘GEDRAGSCODE’ VAN DEZE SITE. DE FITCH KAN EEN moncler jas heren sale ANDERE TOELAATBARE DIENST HEBBEN AAN DE GERATEERDE ENTITEIT OF HAAR GERELATEERDE DERDEN DETAILS moncler jassen dames VAN moncler jas heren DEZE DIENST VOOR BEOORDELINGEN WAARVAN DE LOODANALYST IS GEBASEERD IN EEN GEREGISTREERDE EU-ENTITEIT KAN WORDEN GEVONDEN moncler jas outlet OP DE ENTITY SAMENVATTING PAGINA VOOR DEZE UITGEVER OP DE FITCH-WEBSITE moncler nederland.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.