om moncler jassen dames sale dit verhaal volledig rond te

Kevinx232 u

oilfighter614 pointssubmitted moncler jassen 5 maanden geleden

Dit werd genomen van het lava-kijkgebied op Big Island, HI. Het is eigenlijk vrij ver weg (dus mensen krijgen geen gif door de giftige dampen en waar het land stabiel is), maar je kunt nog steeds horen knallen en sissen als gesmolten lava de oceaan 2018 moncler ingaat.

We hebben meer dan 2 uur gewacht moncler jas outlet op monclerjassenherenoutlet de juiste verlichting. Er was deze magische 10 minuten vlak na zonsondergang, waar de gloed van de lava moncler sale uit evenwichtig was met het omgevingslicht. De kolkende stoom die je moncler jas heren hier ziet, verandert van seconde naar seconde en moncler nederland elke opname is dramatisch anders dan de vorige.

Jade_Pornsurge18,415 pointssubmitted 5 maanden geleden

Dit is er een die me niet stoort. Ik had een collega met geheugenproblemen of dementie en hij noemde moncler jassen heren sale me eens in de zoveel tijd Kevin, niet mijn naam natuurlijk. Het maakte me aan het lachen en een van mijn collega’s begon me Kevin te noemen en nieuwe werknemers te vertellen dat mijn naam. Dit was 3 jaar geleden en het gaat nog steeds door.

op hetzelfde moment vertelde ik moncler outlet mijn zoon die dacht dat het hilarisch was, en op de een of andere manier veranderde het in me dat hij hem Kevin noemde, en mijn kat ook. Dus ik zou beneden roepen: ‘Kevin, is Kevin daar beneden?’. Mijn zoon vertelde zijn beste vriend, en zij begonnen elkaar Kevin te noemen. Als ik mijn zoonvriend zie, noem ik hem Kevin. om moncler jassen dames sale dit verhaal volledig rond te krijgen, kwamen mijn zoon en zei vriend naar mijn moncler heren kantoor en ik stelde hen voor als mijn zoon Kevin en moncler uitverkoop zijn vriend Kevin.

ook mijn moncler jas sale zuster moncler dames belt nu mijn zoon Kevin.

edit: Omdat dit een beetje tractie heeft, zal ik er meer aan toevoegen. De collega die me Kevin noemt, noemt mijn zoon Kev-hond en moncler jas dames sale we noemen mijn zoon Kevie wanneer hij zich als een instrument gedraagt, zodat het lijkt alsof we praten moncler jassen outlet tegen een 9-jarige (hij 16).

edit2: oh shit, als ik ‘s morgens binnenkom draai ik dezelfde moncler outlet sale collega uit en noem hem moncler jassen heren moncler jas dames sale Kevin. Er is een vent moncler jas heren sale die ik haat en die probeerde de Kevin-rage binnen te komen en ik heb hem gemeden.

edit3: haha, ik blijf me meer herinneren. wanneer we uitgaan naar een restaurant of moncler jassen dames starbucks of wat dan ook, gebruik ik moncler jas dames Kevin als de naam en het maakt ons allemaal aan het lachen.

edit4: OMG Ik heb meer. Ik ben deze post een tijdje vergeten en ging naar mijn Kindle om te zien of iets gedownload was. ja, de Kindle heet Kevin op Amazon.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.